web design Brasov

Home

Sef lucrari catedra de pediatrie Facultatea de Medicina Univ. Transilvania Brasov. Doctor in medicina, medic primar pediatru.

Despre

Curriculum Vitae Dr. Mitrica Maria. Accesati pagina Despre pentru a putea vizualiza CV-ul meu la zi.

 

Galerie foto

Intrati pe pagina Galerie foto pentru a putea vizualiza fotografii din cadrul cabinetului nostru.

 

Contact

Dr. Mitrica Maria  0748.836.113

 

 

Bine ati venit

Sef lucrari catedra de pediatrie Facultatea de Medicina Universitatea Transilvania Brasov. Doctor in medicina, medic primar pediatru (neonatologie, pneumologie, cardiologie, gastroenterologie, hematilogie, urologie si puericultura)

Specializari:

Neonatologie pediatrica:
Este specialitatea medicala care se ocupa cu studiul nou-nascutului sanatos, cu depistarea, diagnosticarea si tratarea bolilor specifice acestei grupe de varsta, precum si cu ingrijirea si protezarea pentru mentinerea in viata a nou-nascutului prematur.

Pneumologie pediatrica:
Este specialitatea care se ocupa cu depistarea, diagnosticarea, tratarea si recuperarea bolnavilor care sufera de boli ale aparatului respirator prin mijloace nechirurgicale.

Cardiologie pediatrica:
Este o specialitate medicala care are ca subiect de studiu bolile inimii si ale vaselor de sange.  Cardiologia cuprinde diagnosticul si tratamentul bolilor cardiace congenitale, bolii cardiace ischemice, insuficientei cardiace, valvulopatiilor, aritmiilor si al bolilor pericardului.

Gastroenterologie pediatrica:
Este ramura medicinei, specialitatea care se ocupa cu studiul si tratarea bolilor si afectiunilor ale sistemului digestiv.

Hematologie pediatrica:
Este ramura medicinei interne care se ocupa cu sangele, organele care il produc si bolile acestuia. Hematologia include studiul etiologiei, diagnosticarii, tratarii, identificarii posibilelor complicatii si profilaxiei bolilor sangvine.

Urologie pediatrica:
Ramura a medicinii care se ocupă cu studiul aparatului urinar si al bolilor lui.

Puericultura pediatrica:
Se ocupa de ansamblul mijloacelor prin care se asigura cresterea si dezvoltarea normala somatica si psihica a copilului, precum si ocrotirea sa de la nastere pana la varsta adulta. Puericultura este aceea stiinta care analizeaza, studiaza, cresterea copiilor.